Søndagsblues

Søndager pleier være koselige. Jeg setter meg godt til rette under teppe, skruer på tv?en og finner noe gøy å se på. Også blir jeg gjerne sittende der resten av dagen.
Nerd som jeg er, blir det somregel noe scifi. Akkurat nå går det i gamle episoder av Star Trek, som ene x?en min ville blitt VELDIG glad for.

I dag begynte som normalt, vondt og stiv i ryggen. Så jeg fikk ikke gjort ryddingen som jeg hadde planlagt. Jeg kravlet opp i sofaen, og satte meg foran pc?en. Tv?en kom på og der ble jeg sittende.
Klokken 12 klarte jeg å sette på en oppvask, så stolt! Klokken 14 gikk jeg ut for å være litt sosial, hadde LITT energi, og tenkte at dette skulle gå bra. Kom hjem i 18tiden og var helt tom for energi igjen.

Å leve med smerter er utmattende, man klarer ikke planlegge noe i fare for å måtte avlyse. Jeg klarer ikke holde min lille 45kvm leilighet ryddig engang nå. Jeg vet ikke om det er fordi denne vinteren har vært veldig ustabil, temperaturen har gått opp og ned. Men stivheten og smertene har vært verre enn på lenge. Leiligheten min ser ut som om det bor 10 stykk her, som aldri rydder. Også er det bare meg, som har vært for dårlig til å rydde etter meg. Kjøkkenet ser ok ut, for jeg har heldigvis oppvaskmaskin som er enkel!
Jeg stiver i alt av ledd, knærene verker om jeg sitter med dem bøyd for lenge. Ryggen er stiv nesten hver morgen, og jeg sliter med å komme meg ut av sengen.

I dag skulle jeg rydde. I morgen skal jeg få kastet noe møbler som er ødelagte, og de er ikke tømt en gang enda. I morgen er det opp tidlig, få tømt det som skal tømmes, også av gårde til fysio.
Heldigvis hjelper det, men jeg er bekymret. Han skal begynne å bekkenet nå, det har han ikke rørt enda. Håper det går bra, og at det ikke gjør FOR vondt etterpå.

Rotete innlegg.. men måtte få ut litt frustrasjon.. Det har vært en skikkelig drittsøndag, utenom den lille turen jeg fikk ut for å være sosial. Trenge den.
 

2 kommentarer

Hege Trovåg

12.03.2017 kl.22:19

Håper ryggen din blir bedre!

Usminket Annie

12.03.2017 kl.22:40

Hege Trovåg: Takk :)
Jeg håper fysioterapeuten klarer å gjøre noe med den!

Skriv en ny kommentar

Usminket Annie

Usminket Annie

36, Oslo

Livlig dame, opprinnelig fra Stavanger området. Elsker å skrive, til tross for dysleksi. Kjoler er nesten blitt en besettelse!

Kategorier

Arkiv

hits