Når smertene slår deg ut.

Nå har jeg hatt det ganske greit i en periode. Joda jeg har alltid vondt, men jeg har kunnet bevege meg, og fått gjort litt husarbeid og sånn. Men i dag? HAH!
Jeg ligger strekk ut på sofaen, mange bevegelser gjør vondt.
Jeg aner ikke hva jeg har gjort galt, jeg slappet av hele dagen i går, fordi jeg visste jeg skulle «jobbe», og ville ikke overgjøre noe, sånn at jeg kunne rydde i dag, og støvsuge på søndag. (får besøk på mandag til nerdedag).
Og likevel klarte jeg altså å gjøre NOE som gjør at alt gjør vondt i dag ☹
Jeg lurer litt på om fysioen gjorde noe på torsdag som han kanskje ikke skulle gjort, for jeg har vondt i nakken (Spesielt når jeg stryker over), men han vet jo hva han holder på med, så aner ikke.

Jeg har vondt i bekkenet, jeg har vondt i venstre kne, jeg har rett og slett vondt ☹
Jeg blir nok liggene på sofaen i dag, og ryddinga blir utsatt.

Jeg prøver å ikke klage for ofte, dette er jo kronisk. Men innimellom blir det for mye, til og med for meg. Jeg orker ikke, jeg vil ikke ha denne smerten, jeg vil bare være normal. Jeg har lyst å kunne si «ja, NÅ er jeg klar for å få barn», jeg har lyst å kunne si «ja, kan vi ikke ta oss en tur på fjellet i helgen?» eller «la oss ta en skogstur i ettermiddag», uten å vite at om jeg gjør noen av de turene, så blir jeg liggende i flere dager etterpå. Derfor unngås dem. Jeg har lyst å kunne være normal, og være normalt aktiv. Bare det å kunne holde leiligheten min ryddig er en drøm.

Haff, nei nå ble det mye sutring her. Liker ikke det selv.
Jeg gleder meg til mandag, skal skal jeg se Doctor who med gode venner, og spille brettspill ❤ det blir bra, er godt med venner! 

#smerte #blogg #nerd #normal #drøm #lei 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Usminket Annie

Usminket Annie

36, Oslo

Livlig dame, opprinnelig fra Stavanger området. Elsker å skrive, til tross for dysleksi. Kjoler er nesten blitt en besettelse!

Kategorier

Arkiv

hits