Fredag og helg.

Plutselig er det fredag, og det går opp for meg at jeg ikke har skrevet blogg på noen dager.
Hvorfor? Tja, si det. Har ikke hatt noe å skrive om kanskje.
Det har vært 17. mai, som jo var koselig.

Var ute med ei venninne å så på barnetoget ved Karl johan, for å roe henne ned fra sin sosialangst, siden min egen sosialangst blir roet av korpsmusikken.
Det var kjempe koselig, mange flinke skolekorps, og voksenkorps. Fikk, igjen, lyst å begynne å spille igjen. Men vet jo at det ikke kommer til å skje.

Så når hun skulle hente sønnen sin på skolen, gikk jeg opp på taket her, og møtte flere venner, og nabo. Tok meg en cider i godt lag, før jeg gikk ned i leiligheten min, kastet av meg kjolen og krøp inn i koseklærene mine. Jeg trives nok best i koseklær, selv om jeg elsker kjoler. 

I går var det fysio igjen, fikk igjen blå rygg av ham pågrunn av kopping. Det er vondt, godt og det hjelper. Så klager ikke for mye på det *ler* bare nok til å få litt sympati, eller latter fra venner 😉
Jeg gruer meg til jeg ikke får gått til fysioen der lengre, han er ikke av de som vil ha pasientene gående hos seg over lang tid, han vil gjøre dem bedre, og gi dem evnen til å ta vare på seg selv. Han har allerede hjulpet meg masse, med halve ryggen min, øverste halvdel. Håper han tar nedre delen like alvorlig snart, hater å være så stiv der, hater smertene.
Men jeg liker ham, han synger, han setter på morsomme youtube filmer, han vet hva han gjør, han har lekt litt psykolog, og han får meg til å le, selv når jeg er i en mørk periode.

Ellers er jeg i en mørk periode igjen, bedre enn tidligere i år, men fortsatt såpass dårlig at jeg nå skal til legen og be om å øke antidepresivaen.
Håper ting ordner seg snart, lei av dette. Men jeg har ikke gjort så mye for å bedre situasjonen enda. Jeg har enda ikke ringt etter psykolog, som jeg burde gjort, angsten stopper meg gang på gang. Kanskje jeg skal finne epost adresser til dem, det er enklere. Eller rettogslett adresser og gå innom?

Ellers har jeg det faktisk bra, jeg smiler mye, jeg har vært mye sosial med gode venner. Jeg har hatt en del energi, så leiligheten ser ok ut, og jeg tenker at om energien holder neste uke, vil jeg klare å tørke støv av store hylla, kjøpe avfukter som kan stå på soverommet. Da må jeg vaske alle klærne mine igjen, og se om det hjelper på lukta som setter seg i dem fra skapet ☹
Jeg har brukt mer penger på spill, dere vet, det jeg hadde satt en stopper for! Så nå har jeg bestilt 2 expantions til Firefly the game, sammen med en spillmatte som er laget for spillet.
Gleder meg til det kommer pakke i posten!

Livet er som en sjø, den går opp og ned i bølger. Det finnes ikke en måte å takle en sjø på, hver og en må finne sin egen vei.
Livet er som et fjell, stødige topper og dype daler.
Livet er en dans på roser, med myke blader og skarpe torner.
Livet uten kjærlighet, godhet, glede og humor, er et liv som ikke er verd å leve for min del.
Jeg trenger kjærlighet fra familie og venner, jeg trenger godheten fra folk rundt meg, jeg trenger gleden fra gode venner og familien som bryr seg, og jeg trenger humor fra både folk rundt meg, og tv?en jeg er så glad i.

Livet mitt er rikt, fordi jeg har valgt riktig.
Og nå ligger jeg på sofaen og griner, fordi jeg er så takknemlig for alt, og alle jeg har ❤

#blogg #fredag #smerte  #depresjon #psykiskhelse #venner #familie #livet #tanker

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Usminket Annie

Usminket Annie

36, Oslo

Livlig dame, opprinnelig fra Stavanger området. Elsker å skrive, til tross for dysleksi. Kjoler er nesten blitt en besettelse!

Kategorier

Arkiv

hits