Ukens glad for. uke 24

Denne ukens glad for ble utsatt en dag, fordi jeg tok nattoget mellom Oslo og Stavanger, natt til tirsdag. Dette sammen med at jeg tuslet og gjorde masse ting i Stavanger tirsdag gjorde at jeg sovnet i 3 timer etter at jeg kom dit jeg skal overnatte mens jeg er her.
Og var så sliten at hode mitt ikke fungerte helt.
Men ellers har jeg hatt en fin uke, jeg har vært sliten og vond, men jeg har hatt det fint likevel.
Og nå er jeg i Stavanger en uke, som blir enda finere ❤

Så her er ukens glad for!

Venner:
Venner som ser at du er sliten, og dermed ringer etter pizza istedenfor å spørre om vi skal lage noe mat hjemme. Selv om vi begge vet at frysen min er full av mat! God var den også!

Fysioen:
Fysioen min er slem på ganske mange måter, men det er jo sånn han får resultater! Når jeg kommer til ham og spør «kan du konsentrere deg om korsryggen i dag?» så får jeg et ærlig svar, om at 25 min der nede er for lenge, men at han skal gjøre hva han kan. Og det gjorde han og.. aua! 😲

Familie:
Jeg hadde ikke kommet langt i livet uten familien min, enkelte av dem støtter meg gjennom tykt og tynnt. Og jeg kjenner at humøret mitt stiger noen hakk når jeg får tid å møte dem.
Det å gå en god klem fra en søster du vet er glad i deg, og som du endelig har fått kontakt med. Ingenting kan måle seg med det.
Håper jeg får sett mer av familien mens jeg er her. ❤ Eller kommer jeg tilbake i Juli.

NSB:
Uten nsb hadde jeg nok slitt med å komme meg vestover, siden jeg sliter med flyskrekk, pluss alltid har med meg mye bagasje når jeg reiser.
Jeg vet det går buss, men det er virkelig ikke like behagelig. Og nå som vi kan bestille komfor på nattoget mellom Oslo ? Stavanger, så er man garantert 2 seter, og en litt bedre sovestilling! Yay. (og kakao!)

Kakao:
Jeg elsker kakao, det har jeg gjort siden jeg var lita og lært å lage fra bunn av. Nå skal jeg ærlig innrømme at det har jeg ikke gjort siden jeg var lita. Siden rett i koppen posene, og ikke minst mange av de man får kjøpt ute er gode.
Jeg drikker ikke bare kakao på vinterstid, neida, alltid! Så ofte jeg får til! Det er kjempe godt, og er en trøstende drink som løfter humøret et lite hakk, både med lukt og smak.
Selv foretrekker jeg 7/11 sin kakao. Men jeg tror jeg rettogslett må prøve å lage fra bunn av igjen snart! 

Uføretrygd:
Her kunne jeg skrevet mye negativt, men siden dette skal være en glad blogg: Jeg er så utrolig glad for at vi i Norge har dette, vi har en fast inntekt til de som kan bevise at de er ute av stand til å jobbe.
Jeg er så glad for at jeg er født i Norge, og dermed har denne tryggheten, selv om jeg jo helst skulle jobbe. Jeg er glad for at jeg endelig har stabil inntekt, som jeg ikke trenger å bekymre meg for å miste. Takk!

Ting får nye navn:
Oki, denne går ut til en kompis, fordi! Når vi er sammen, og jeg ikke er helt i form, er litt ekstra sliten eller bare surrer, så får omtrent alle tingene mine nye navn.
Jeg har en saks, som er nokså lang, som vi hele tiden selvfølgelig har kaldt «den lille saksen», fordi det er sånn vi er.. men her i helgen, byttet den navn til «den lille gaffelen». Ikke spør hvorfor, men det var det som kom ut av munnen min.
Oppvaskmaskinen er blitt tørketrommel. Sofaen er blitt sengen. Er ganske mye som får nytt navn når vi er sammen, og det er like morsomt hver gang. Så egentlig er vel denne glad for, også for latter!

Netflix:
På de dagene når ingenting annet funker!

Samhold:
Det å vite at du har noen som du føler du faktisk hører samen med. Den følelsen av nærhet, trygghet og glede, ved å finne noen som bare passer.
Når man ikke får jobbet, mister man jobbsamholdet, og man mister en arena for å skaffe seg venner. Så det å finne et sånt samhold utenfor jobb, er viktig for sjelegleden tror jeg.
Og jeg har funnet det, på de merkeligste steder. 

 

 

 

#blogg #onsdag #ukensgladfor #gladfor #venner #familie #samhold

Én kommentar

Torunn

14.06.2017 kl.14:57

Helt herlig!

Ønsker deg en fortsatt fin dag :)

Skriv en ny kommentar

Usminket Annie

Usminket Annie

36, Oslo

Livlig dame, opprinnelig fra Stavanger området. Elsker å skrive, til tross for dysleksi. Kjoler er nesten blitt en besettelse!

Kategorier

Arkiv

hits