Ukomfortabel

Jeg har gått i kjoler til hverdags i ca et år nå, og føler endelig at jeg har funnet megselv, min stil, hvordan JEG liker det.
Jeg husker ikke om jeg gikk i kjoler i byen sist jeg var på vestlandet. Men jeg gjorde det i går, etter at jeg kom fra toget.
Det kan hende det var fordi jeg hadde sovet i kjolen, kanskje fordi jeg følte meg skitten. Men uansett jeg følte meg skikkelig, skikkelig ukomfortabel der jeg gikk.

Jeg fikk en følelse av at folk så rart på meg, fikk på følelsen av at jeg ble sett ned på og dømt, fordi jeg gikk annerledes kledd enn resten av folkene her.
Jeg skjønner at jeg kanskje er mer anonym i Oslo en jeg er i Sandnes, men må man føle seg glodd på av den grunn?


kjolen jeg gikk i.

Det var en ekkel følelse, og jeg er glad jeg hadde folk rundt meg som sa at det jeg følte ikke stemte. At kjolen satt fint på, og at jeg ikke stinket etter togturen 😝
Det var en trist følelse, en følelse jeg håper å ikke kjenne på igjen. Jeg trives i kjoler, jeg trives som meg. Så hvorfor skal jeg la andre få meg til å føle meg stygg, og ukomfortabel?

Jeg må gå inn i meg selv, finne styrken jeg har i Oslo, som gjør at jeg ikke legger merke til om noen ser på meg, finne styrken jeg har bygget meg opp. Styrken til å være meg selv, med min egen stil, en stil jeg liker. Finne styrken, til å ignorere om andre skulle syns jeg ser rar ut!

På fredag er det middag og konsert, igjen så skal jeg selvfølgelig ha på meg kjole. En av de nye, som jeg ikke har delt her enda. Jeg håper vi får tid å ta et bilde før vi må avgårde, det blir en travel dag. Men jeg gleder meg, kanskje mest fordi jeg skal tilbring tid med storesøss og pappa! 😃

#onsdag #kjole #mote #styrke #ukomfortabel

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Usminket Annie

Usminket Annie

36, Oslo

Livlig dame, opprinnelig fra Stavanger området. Elsker å skrive, til tross for dysleksi. Kjoler er nesten blitt en besettelse!

Kategorier

Arkiv

hits