Ukens glad for. Uke 32

Ukens glad for.

Jeg er tilbake i Oslo. det ble en lang tur på søndag, igjen med buss. Jeg er sliten, men glad. Jeg har savnet vennene mine, og har alt sett et par av dem, og fått gode klemmer ❤

Så her er ukens liste!

Klemmer:
For 11 år siden, hadde jeg veldig stor intimsone, jeg hate å bli rørt av folk. Alle folk, inkludert familie.
Så skjedde det noe, jeg kom inn i et miljø hvor klemmer og berøring var normalt. Det var uvant, det var skummelt, og første gang noen kom mot meg og skulle gi meg en klem frøs jeg, jeg fikk panikk og fortalte ham at jeg hadde sosial angst.
Dette har forandret seg MYE!! Nå savner jeg klemmer, om jeg går for lenge uten.
JEG tar gjerne initiativet til klemmer, og jeg klemmer både venner og familie. Jeg har overasket mer enn et familiemedlem med klemmer, fordi jeg glemmer at vi kanskje ikke har snakket sammen på årevis *ler*
Jeg liker klemmer, jeg liker kontakten, jeg liker følelsen, og gleden det gir meg og forhåpentligvis den jeg klemmer på.

Norsk Natur:
Hva er det å ikke like? Jeg virkelig liker den norske naturen, det er så mye variasjon! Fjell, trær, fjorder, innsjøer. Alt mulig. Og på søndag fikk jeg skikkelig mulighet til å SE naturen mellom Stavanger og Oslo, siden jeg tok bussen på dagtid. Jeg pleier å reise strekningen på tog, om natten.
Nydelig ❤


 

Spotify:
I det siste har hode mitt ikke vært helt tilstede, jeg er sliten og har mest lyst å bare gjemme meg.
Da er det herlig med musikk, musikk hjelper liksom på alt. Så det å ha spotify, det å kunne høre musikk OVERALT, enten det er på bussen, på gåturen, hjemme, eller hvor som helst, er fantastisk!

Kjolene mine:
Jupp, jeg er glad for kjolene mine denne uken. Eller jeg er jo alltid det, men spesielt denne uken tror jeg. De får meg til å føle meg fin, selv når jeg ikke er i form. De får meg til å føle meg sterkere, selv når jeg er på mitt svakeste. Jeg er glad for kjolene mine, og jeg gleder meg til å gå ned litt i vekt, så jeg kan kjøpe flere ❤

Familie:
Livet ville ikke helt vært det samme uten familie, egentlig på godt og vont. Men det er når ting er bra, at familien virkelig skinner. Selv om det er når livet er tungt, du ser hvem som bryr seg, så er det når ting er bra at familien sammen skinner.
Jeg elsker familien min, de gir meg styrke, glede og mot.

Venner:
Jeg har savnet vennene mine mens jeg var i Stavanger, jeg har ikke så mange av dem der lengre.
Så det å komme hjem, og bli møtt med smil, og venner som viser at de har savnet meg. Det er godt.
Nå har jeg allerede avtalt spilldag med noen venner! Gleder meg ❤

Ferie:
Dette er kanskje ikke spesielt glad for, men glede seg til.
Jeg gleder meg til ferien jeg skal på, og driver og planlegger hva jeg må ha med meg, og hva klær som passer best.
Jeg prøver å tenke på hva jeg mangler, så jeg kan kjøpe det. Jeg prøver å finne ut hva jeg MÅ ha med, og hva som kan være lurt.
Jeg gleder meg, og sommerfuglene begynner å bli store! 😃

 

#tirsdag #blogg #ukensgladfor #venner #familie #glede #gladfor #ferie #natur

Én kommentar

Janne

09.08.2017 kl.16:56

Så fin oppdatering!

Skriv en ny kommentar

Usminket Annie

Usminket Annie

36, Oslo

Livlig dame, opprinnelig fra Stavanger området. Elsker å skrive, til tross for dysleksi. Kjoler er nesten blitt en besettelse!

Kategorier

Arkiv

hits