Orker ikke kjole.

Jupp du leste rett. De siste dagene jeg har vært ute av huset, har jeg ikke orket kjole ☹
Skal jeg ned til fysioen, er det enklere med joggebukse, for jeg skal jo trene først. Sist hadde jeg faktisk dongeribukse og lusekofte ❤


Jeg føler jeg går litt tilbake i livet mitt. Jeg er tilbake i bukser, hvertfall den siste uken, jeg har nesten ikke energi igjen, og jeg har mest lyst å bare gjemme meg under dyna.

Jeg skal ha besøk på søndag, jeg har jo seff sagt meg villig til det selv, for lenge siden. Og likevel har jeg ikke hatt ORK til å ryde.. har ikke ork i dag heller, men har ikke noe valg.
Jeg gleder meg til besøk, vi skal spille brettspill, men ork.

Jeg pleier sjelden være deprimert på høsten, det er helt nytt for meg, og det har satt meg mer ut en vanlig ☹
Jeg liker det virkelig ikke. Trenger energien min igjen, trenger gleden min, jeg trenger å slutte å trøstespise, jeg trenger å få svømme igjen.
Det er så mye jeg trenger.

Jeg TROR jeg vet hvordan jeg skal få tilbake alt sammen, men det blir IKKE lett. Jeg må tvinge meg ut, jeg må ut å svømme! Om jeg klarer å svømme 2 ganger i uken, så kanskje jeg klarer å trene mer etter hvert? Dette har jeg sagt LENGE nå, og en liten periode klarer jeg det, men så går jeg på en smell, eller får for sen fysio eller noe sånn, også går det til H igjen ☹

Jeg trenger noen å trene med!

#depresjon #angst #psykiskhelse #blogg #torsdag #lat #trening 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Usminket Annie

Usminket Annie

36, Oslo

Livlig dame, opprinnelig fra Stavanger området. Elsker å skrive, til tross for dysleksi. Kjoler er nesten blitt en besettelse!

Kategorier

Arkiv

hits